Easy Cleaner

De EASY CLEANER is gebouwd, voor het reinigen van waterafvoerbuizen, zoals drainagebuizen-afvoerbuizen van dakgoten, WC afvoer en andere reinigingswerkzaamheden.
De machine is ook uitermate geschikt voor los- en schoon- spoelen van mestafvoerkanalen in koe- en varkenstallen, het schoon spuiten van stallen, gebouwen, werktuigen, enz., waarbij grotere hoeveelheden water per minuut een optimaal reinigingseffect garanderen.
Tevens kunt u de EASY CLEANER gebruiken voor het reinigen van zeer kleine buizen, zoals b.v. 30mm drainagebuizen of natuurlijk grotere, afvoerbuizen op erven en of industrie terreinen.

Standaard is de EASY CLEANER uitgevoerd met een 142ltr/min-50 bar. Zuiger membraanpomp en een ½”-100 meter 90 bar. slang.
De spuitkop trekt zichzelf met de slang in de buis, door een combinatie van grotere hoeveelheden water en druk aan de spuitkop.
Aan de haspel van de EASY CLEANER is standaard een slinger gemonteerd, voor het terugtrekken en opwikkelen van de reinigingsslang.
– RVS slootfilter – machinefilter – aftakas

Extra:
–Als extra is de EASY CLEANER uit te voeren met een grotere pomp 192 ltr/min- 50 bar zuigermembraanpomp, welke ook geschikt is voor het aanzuigen uit open water. Door toepassing van grotere pompen, kan men met een lager toerental van de pomp toe en deze zijn nodig als men langere slanglengtes 5/8”wil gebruiken.

–Ook kan de EASY CLEANER met een grotere haspel worden uitgevoerd, voor 5/8”slang, waardoor er dus meer water aan de spuitkop komt. Deze haspel kan als optie hydraulische worden aangedreven.

–Met een DUO haspel is de EASY CLEANER uitgevoerd met een 100mtr ½”slang en 100 meter. 5/8” 80 bar. slang, voor werkzaamheden in buizen met grotere diameters en of langere lengtes.
–Ook de 5/8”slang is in langere lengtes leverbaar.

De trekhaak is niet toegelaten voor gebruik op de openbare weg.

Contactformulier

Waarom kiest u voor ons?